Laatutuotteet alan parhailta toimittajilta 30 vuoden kokemuksella


AVK FINLAND OY


FURNES

Allwatec Oy
Allwatec Oy
on vesihuoltoon ja -teollisuuteen liittyvien tuotteiden ja palvelujen toimittaja, jonka erikoisalaa ovat mm. paineputkien puhdistukset sekä putkivuotojen ja painejohtojen paikannus.

Putkien puhdistus

Kattavat tuoteratkaisut putkien puhdistukseen ja possutukseen

Jan Stenman Infra Tmi toimittaa Allwatec Oy:n korkealaatuisia vesihuollon ja -teollisuuden tuotteita Kokkolan seudulta ympäri Suomen. Konsultoin sopivien tuotteiden löytämisessä niin putkien puhdistukseen, possutukseen ja paikantamiseen kuin muihinkin tarpeisiin liittyen. Ota yhteyttä vesitekniikan asiantuntijaan!

Putkien puhdistus ja paikannus

Paineputkien puhdistus, desinfionti ja paikannus sekä muut vesihuollon tehtävät onnistuvat laadukkaiden AWT-tuotteiden avulla. Laaja valikoima kattaa muun muassa vesi- ja viemärilaitoksille sekä teollisuuteen tarkoitetut AWT-puhdistuselementit sekä AWT-putkienpaikannustuotteet.

Tutustu tuotteisiin Allwatec Oy:n kotisivuilla!

Paineputkien puhdistuselementit possutukseen

Possutus eli possupuhdistus on erittäin tehokas putkien ja putkilinjojen puhdistusmenetelmä, jolla voidaan ajaa kerralla pitkiäkin linjaosuuksia. Allwatecin paineputkien puhdistuselementit eli putkipossut sopivat possutukseen sekä muihin käyttötarkoituksiin niin vesi- ja viemärilaitoksille kuin teollisuudelle.

Tilaa täsmätuotteet putkien puhdistukseen

Jan Stenman Infra Tmi konsultoi ja myy Allwatec Oy.n sekä muiden tunnettujen merkkien putkien puhdistus- ja possutustuotteita koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä heti tarjous!

Pyydä tarjous!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaan asiaan mahdollisimman pian.